tisdag 5 februari 2008

Bebiskoftan är klar och Candle flame påbörjad

Tänkte bjuda på lite bilder på mina klara och halvklara alster. Den randiga bebiskoftan är klar och den blev ganska fin när den väl blev klar. Men jag gillar inte hålen...som inte ska va där. Om man inte tittar på den på nära håll så ser man kanske inte dem! För övrigt stickade jag mycket hårdare på slutet så ena "framstycket" är längre än det andra. MEN det är inte så snett som på bilden. Det skiljer kanske 1,5 cm bara...nästan ingenting juh! Det kanske inte heller syns när ungen väl får på sig den. Den är stickad i marks och kattens superwash safir och det gick åt fyra nystan och då blev det lite över som kanske skulle räcka till en matchande mössa eller nåt.

Nästa färdiga projekt är strumporna till brorsans sambo. Dom blev fina och jag ska någongång göra likadana till mig själv.

Har påbörjat min candle flame sjal också. Jag hittade garnet jag väntat på och längtat efter hos Garnkorgen Garnet är Kauni effektgarn i en härlig orange-gul färg. Helt perfekt i min värld!

Var ledig ons-fre i förra veckan och hann med både att gå på begravning och 25 års fest. Det var en inte alltför nära släkting som begravdes, det var länge sen jag träffade henne så det var en av de "lättare" begravningar jag varit på. Samtidigt kom tankarna att det snart är mormor som ligger där och bara tanken var värre än den riktiga begravningen. Mormor är riktigt dålig nu och rätt som det är en dag så kommer samtalet jag inte vill ha...Huh!

Nu ska jag titta på koloniområdet Iris på tv.

Idag lyssnar jag på the Kooks.

Inga kommentarer: