söndag 16 mars 2008

Ingenting om stickning idag

Jag har flyttat
Jag har börjat mitt nya jobb
Jag har gjort illa knät
Och dessa tre saker tar upp all min tid så jag hinner inte med något annat känns det som. Jag har inte haft framme en stickning på veckor och allt mitt garn ligger nerpackat i kartonger och korgar och väntar på att få komma fram. Jag oroar mig över knät (skadad menisk), jag oroar mig över det nya jobbet (hur ska jag klara det här?) och när jag kommer hem på kvällen till min nya lägenhet så har jag ingen ork över att ens packa upp något ur alla kartonger. Jag lagar mat , jag äter och tittar på ett avsnitt av Private Practice på datorn, pratar med S i telefon och beklagar mig över hur ensamt det är och sen går jag och lägger mig.

I helgen har jag varit tillbaka i Kalmar, träffat kompisar och tittat på en soffa. Ville ha en svart men den var slut...så nu står valet mellan en röd soffa (2000 spänn billigare än vad den skulle ha kostat svart) och att leta rätt på en ny soffa till ett vettigt pris. Kommer jag att ångra mig om jag köper en röd soffa...meningen är ju att jag ska kunna ha kvar den i tio år eller så... och kommer jag att hitta en vettig soffa överhuvudtaget? problemet är mest att resten av rummet är riktigt "afrikainspirerat" mycket brunt och grönt i naturmaterial, mörka trägrejer och så...och jag är osäker på hur en röd soffa kommer göra sig till det??

I veckan som kommer fyller mina småsystrar år så jag måste hitta på födelsedagspresenter åt dem. Sen är det snart dags för ett hemlispaket till...men just nu är fantasin körd i botten så det får vänta ett tag till. Vill ju att det ska bli bra!

Och till sist måste jag ju bara kommentera melodifestivalen.
Vilken tur att det fanns en jury som fick säga sitt...annars hade vi skickat Sanna Nielsen till Belgrad...ryser av tanken...Perelli är inte heller bra...men ALLT är bättre än Sanna Nielsen!

Idag lyssnar jag på magen som kurrar, det är dags för mat!

Inga kommentarer: