måndag 21 april 2008

Älskade lilla mormor

Den senaste veckan har bara varit ledsam. Min mormor dog i onsdags och jag har varken kunnat jobba, äta eller sova ordentligt. Jag är så fruktansvärt trött hela tiden och har en sprängande huvudvärk som vägrar släppa taget.
Familjen var i kyrkan i söndags för att lyssna på när prästen läste upp vilka som dött i församlingen, det lilla räckte för att jag skulle bryta ihop efter gudstjänsten.
Jag saknar min lilla mormor oerhört mycket. Jag är glad att hon fick somna in lugnt och stilla och slapp plågas mer, men jag SAKNAR henne.
Hon har ju alltid funnits där...
Jag är så glad att jag tog mig tid att besöka henne för två veckor sedan, det kändes som att slutet var nära, och det sista hon sa till mig var att "du är alltid så snäll..."
Jag vill inte skriva om det mer nu för då börjar jag gråta...igen.

En bra nyhet finns också och det är att sambon förhoppningsvis har fått jobb inom det han är utbildad till och att han får sluta i förtid på sitt gamla jobb så han har möjlighet att ta denna chans. Hoppas allt går vägen nu!

4 kommentarer:

Carinas sa...

Hej!
Först vill jag beklaga sorgen.
har du en svensk översättning på Candle flame?
vill du vara snäll och maila över den isåfall?
Mvh carina
kicki_2001_@hotmail.com

Åsa sa...

hej
vad glad jag blev när du skrev att du har en svensk översättning på sjalen och att jag skulle få den,är den svår att göra för en nybörjare?
tack på förhand
assa_blue@hotmail.com

elisabet sa...

Snälla jag vill oxå sticka den
elisabeta47@hotmail.com

Phoca sa...

Jag har mailat er nu. Lycka till!